Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2653 Siste år
739 Siste 3 mnd
197 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

68-sam-2010 drift og vedlikehold av kommunal vei - og gatebelysning i oslo

Registrert Dato: Onsdag 26. Januar 2011

Formålet med anskaffelsen er å skaffe en driftsentreprenør, som skal opprettholde lys i mest mulig av vei- og gatebelysningen i Oslo, innenfor de kontrakts- og budsjettrammer som gjelder. Driftsoppgavene foregår løpende hele året. I hovedtrekk innebærer dette diverse administrasjon, koordinering og utbedring av blant annet feilretting i tennsystem, utbedring av ca 10 000 feilmeldinger (lyskildeskift enkeltlamper inkludert), utførelse av en god del små og mellomstore prosjektoppdrag, utbedring av ca 100 kabelfeil og muligens gruppeskift av lyskilder i enkelte bydeler. Leverandør skal også forestå innkjøp av materiell.
Gatelysanleggene i Oslo består av omkring 850 veilystennpunkt, der ca 200 deles med Statens vegvesen. Tennpunktene er ikke enhetlig utformet, men derimot plassert både i nettstasjoner, nettkiosker, skap i master eller frittstående skap, og styres dels av et sentralt PLS-tennsystem fra 1980-tallet og dels av nyere løsninger. Veilystennpunktene forsyner totalt ca 60 000 lampepunkt der omtrent halvparten er montert i fellesføringsmast med Hafslund Netts distribusjonsnett. I sentrumsgatene er mye av belysningen montert i wirestrekk mellom fasadene.
Vei- og gatebelysningen har eget nett som strekker seg langs hele det kommunale veinettet. I sentrum består nettet hovedsakelig av nedgravde kabler, mens det i de ytre bydeler for det meste består av luftstrekk.
Dokumentasjonen av anleggene er generelt mangelfull og det er i tillegg utfordringer knyttet til mange kabelbrudd og begrenset oversikt over hvilket tennpunkt som forsyner hvilke lampepunkt. Som det fremgår av spesifikasjonen skal leverandør gjennom den daglige driften oppdatere anleggsinformasjon for komponenter, men ikke foreta større innhenting av anleggsdokumentasjon.
Oppdragsgiver satser på moderne styrings- og informasjonssystemer, noe som innebærer at entreprenør må tilpasse seg dette både ute i anleggene og i administrasjonen av arbeidet.
Ytterligere informasjon fremgår i konkurransegrunnlag med vedlegg som er gratis tilgjengelig for nedlasting på Oslo kommunes anskaffelsesportal, *** Linken er fjernet *** /> II.1.6)CPV-KLASSIFISERING
HovedvokabularTilleggsvokabular  (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen50232100

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere