Elektriker, Entreprenør i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1883 Siste år
617 Siste 3 mnd
153 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

7-2010 rammeavtale svak- og sterkstrøminstallasjoner

Registrert Dato: Fredag 09. April 2010

FFI ønsker å inngå en rammeavtale om elektrotjenester innen svak- og sterkstrømsinstallasjoner ved FFIs anlegg på Kjeller ved Lillestøm. Arbeidet omfatter service og vedlikehold, utskifting av komponenter, mindre ombyggingsarbeider, etc. Svakstrøminstallasjoner omfatter også trekking og terminering  av fiber.

Rammeavtalen innebærer en avtale om faste timepriser på regningsarbeider og fast rabatt på materiell iht leverandørens grossistkatalog. I enkelte tilfelle vil det også kunne være aktuelt å be om fast pris på arbeider.

Ved større enkeltanskaffelser forbeholder FFI seg i avtaleperioden retten til i spesielle tilfelle å innhente pristilbud fra flere leverandører, evt å kunngjøre i Doffin.

Det ønskes inngått en rammeavtale for 1 år med mulighet for forlengelse i 3 x 1 år. Tilsammen 4 år. Rammeavtalens årlige omfang anslås til NOK 4 - 6 mill kroner ekskl mva. Tilsvarende konkurranse ble kunngjort høsten 2009 med frist 13 november 2009 med å levere tilbud. Planen var å ha en ny rammeavtale på plass fra 1 januar 2010. Pga av en formell klage på valget av leverandør valgte FFI å ta klagen til følge og kansellerte derfor denne konkurransen.


 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 


For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere