Asfaltering, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1431 Siste år
394 Siste 3 mnd
104 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

71-SAM-2011 Rundkjøring Alexander Kiellands Plass

Registrert Dato: Fredag 20. Januar 2012

Anskaffelsen gjelder kjøp av entreprenørtjenester for etablering av rundkjøring i krysset Uelands gate X Waldemar Thranes gate på Alexander Kiellands Plass, som er et trafikalt møtepunkt. Uelands gate utgjør en viktig innfartsåre til Oslo sentrum, og Waldemar Thranes gate er en viktig forbindelse i retning øst ? vest. Krysset er mye trafikkert både av bilister, kollektivtrafikk, syklister og gående. Utfordringene med anskaffelsen vil spesielt være knyttet trafikkavviklingen i aktuelle kryss.
Entreprenøren vil ha ansvaret for at fotgjengere og syklister har trygg passasje forbi anleggsområdet til enhver tid. Det er utarbeidet faseplaner for å ivareta en forsvarlig håndtering av trafikken forbi anlegget.
For å oppnå en hensiktsmessig gjennomføring av oppdraget mht. sikkerhet og fremdrift, stilles det derfor krav om at den tyngste delen av byggearbeidene utføres i fellesferien og de nærliggende ukene i mai, juni og august 2012.
Ytterligere informasjon om arbeidet fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg som er tilgjengelig på Oslo kommunes anskaffelsesportal: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Asfaltering, Entreprenør, Maskinentreprenør

Entreprenørtjenester

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 16. Februar 2012