Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3440 Siste år
1046 Siste 3 mnd
299 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

710761 Behandlingsanlegg for organisk matavfall

Registrert Dato: Tirsdag 14. August 2012

Denne kunngjøringen gjelder trinn 2 som består av et forbehandlingsanlegg for anaerob behandling for kildesortert matvfall fra privathusholdninger . Etter forbehandlingen skal avfallet ledes til råtnetankene som etableres i trinn 1. Matavfallet kildesorteres i dag i maisposer i en egen brun dunk hvor det også er varierende innhold av hageavfall. I løpet av sommerhalvåret kan det være et betydelig innslag av hageavfall i de brune dunkene. Biogassanlegget dimensjoneres for ca 21 000 tonn TS/år ( 2050). Herav utgjør matavfellet ca 14 000 tonn TS/år.
For å optimalisere reaktorvolumene og sikre at kravene til hygienisering i EU-forordningen om animalske biprodukter (kat. 2 og kat. 3 avfall) oppfylles, skal forbehandlingsanlegget ha et separat hygieniseringstrinn basert på termisk hydrolyse.
Prekvalifiseringen gjelder totalentreprise for bygg, maskin/prosess, elektro/styring, overvåking og VVS for et nøkkelferdig bygg for forbehanding av matavfallet
Styring og overvåkingssystemet skal tilrettelegges for integrering, tilpasning og kommunikasjon med eksisterende styringssystemet. Selve integreringen utføres av en annen entreprise.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere