Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Murer, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5436 Siste år
1371 Siste 3 mnd
389 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

72135 regjeringskvartalet r4, oppgradering ventilasjon, entreprise k201, k301, k401

Registrert Dato: Fredag 21. August 2009

Eksisterende ventilasjon i R4 tilfredsstiller ikke dagens krav og skal derfor oppgraderes. Etappe 1 omfatter byggets søndre del som har en grunnflate på ca 560 m² i 6 etasjer. Etappe 2 omfatter byggets nordre del og er med som opsjon i denne konkurransen. Det skal utføres tilsvarende arbeider i den nordre delen som i den søndre, men ventilasjonsrommet skal plasseres i en av underetasjene.
K201:
De bygningsmessige arbeidene omfatter etablering av et nytt teknisk rom på takplan for et nytt ventilasjonsaggregat plassert på nye stålbjelker for lastføring ned i eksisterende fasadesøyler. Nye ventilasjonskanaler skal føres ned i etasjene gjennom 2 nye sjakter og forgrenes langs korridor og inn til hvert cellekontor. Entreprisen omfatter også utskifting av himling i korridorer.
K301:
De VVS-tekniske arbeidene omfatter i hovedsak VVS-arbeider i forbindelse med etablering av nytt ventilasjonsrom, nye sjakter og ny ventilasjon i kontoretasjene. En del eksisterende installasjoner skal rives eller legges om. Varme- og kjølebatteri i ventilasjonsaggregatet skal tilknyttes eksisterende vannbårent varme- og kjøleanlegg i bygget.
K401:
De elektrotekniske arbeidene omfatter i hovedsak ny belysning i korridorer i de områdene som blir berørt av omlegging til ny ventilasjon. Eksisterende armaturer montert på vegg demonteres. Det vil bli noe omlegging av kabel kanaler rundt ny sjakt i hjørnekontor samt noe tilpasning av kabelbroer utenfor hjørnekontor. Det skal etableres ny styring av lys i korridorer. Tilførsel til nytt aggregat legges fra hovedtavle i kjeller.