Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

74-BYM-2020 Prioriteringssystem i signalanlegg.

For å bedre fremkommeligheten for kollektivtrafikken i Oslo og deler av Viken, er det behov for et nytt prioriteringssystem i signalanleggene. Dagens prioriteringssystem skal skiftes ut og det skal anskaffes et nytt system for å behandle data fra kollektivenhetene så de får prioritet gjennom signalanleggene. Systemet skal behandle prioritetsmeldinger til ca 400 signalanlegg, og det er planlagt utrulling i perioden 2020-2022. Alt nødvendig utstyr, montering, test, feilretting og idriftsettelse av utstyret og programvare skal være inkludert i leveransen. Demontering av eksisterende utstyr er ikke en del av denne anskaffelsen. i tillegg har oppdragsgiver behov for levering av vedlikeholdstjenester for programvare og for eventuelt utstyr som anskaffes i forbindelse med det nye prioriteringssystemet.
For ytterligere informasjon, se bilag 1 i ssa-t og ssa-v Kundens kravspesifikasjon.
Det er to forskjellige alternativer til systemarkitektur som beskrives i ssa-t bilag 3 under punkt 1. 1. 3. Leverandørene kan levere tilbud som utnytter alternativ løsning a - Produksjon av rsmp meldinger, eller alternativ løsning b - Installering av nytt utstyr i styreskap. Dersom leverandør ønsker å levere tilbud for begge alternativer, må bilag til ssa-t leveres for begge løsningene og det må i bilag 2 Leverandørens løsningsspesifikasjon og bilag 7 Samlet pris og prisbestemmelser komme tydelig frem hvilken løsning det gjelder.
Anbud id:
655093
  • Sted:
    Oslo, Bærum Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 29. Juni 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud