Anleggsgartner, Asfaltering, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider, Steinlegger, Vann & avløp i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4121 Siste år
1456 Siste 3 mnd
341 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

75-SAM-2011 Oppgradering Bogstadveien

Registrert Dato: Mandag 05. Desember 2011

Bogstad- og Hegdehaugsveien er blant Oslos viktigeste strøksgater med mange butikker langs hele gateløpet. Gatene er trafikkert av to trikkelinjer, linje 11 som trafikkerer begge gatene, og linje 19 som svinger inn Holtegata og går over Briskeby.
Oppdraget omfatter ombygging av ca. 1050 meter gate, inkludert trikkespor med samme lengde. Hele gatebredden, mellom fasadeliv, med parkeringsarealer og trikkespor skal bygges om i hele gatas lengde.
I tillegg skal sporarrangementet med to sporvekslere i krysset Bogstadveien/Holtegata og ca. 50 meter spor i Holtegata bygges om. To nye holdeplasser for trikken skal etableres. Fortauene langs hele gata skal også bygges om med nye kantsteinsløsninger og asfalt-/granittbelegg.
I oppdraget inngår også ombygging av VA-anlegget på nedre del av strekningen. Dagens veibelysning skal oppgraderes på hele strekningen, og fire trafikklysanlegg i dagens kryss skal erstattes med nye.
Kontraktens arbeider skal utføres i to perioder.
Ytterligere informasjon fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg som er tilgjengelig for gratis nedlasting på Oslo kommunes anskaffelsesportal:
*** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere