Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

75-SAM-2011 Oppgradering Bogstadveien

Bogstad- og Hegdehaugsveien er blant Oslos viktigeste strøksgater med mange butikker langs hele gateløpet. Gatene er trafikkert av to trikkelinjer, linje 11 som trafikkerer begge gatene, og linje 19 som svinger inn Holtegata og går over Briskeby.
Oppdraget omfatter ombygging av ca. 1050 meter gate, inkludert trikkespor med samme lengde. Hele gatebredden, mellom fasadeliv, med parkeringsarealer og trikkespor skal bygges om i hele gatas lengde.
i tillegg skal sporarrangementet med to sporvekslere i krysset Bogstadveien/Holtegata og ca. 50 meter spor i Holtegata bygges om. To nye holdeplasser for trikken skal etableres. Fortauene langs hele gata skal også bygges om med nye kantsteinsløsninger og asfalt-/granittbelegg.
i oppdraget inngår også ombygging av va-anlegget på nedre del av strekningen. Dagens veibelysning skal oppgraderes på hele strekningen, og fire trafikklysanlegg i dagens kryss skal erstattes med nye.
Kontraktens arbeider skal utføres i to perioder.
Ytterligere informasjon fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg som er tilgjengelig for gratis nedlasting på Oslo kommunes anskaffelsesportal:
#URL0#
Anbud id:
176062
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 5. Desember 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud