Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

571 Siste år
126 Siste 3 mnd
35 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

83-BYM-2012 Konsulentbistand ?investeringsprosesser i BYM

Registrert Dato: Mandag 09. Juli 2012

Utredningsseksjonen i Bymiljøetaten har ansvaret for å implementere metodikk for investeringsporteføljen til Bymiljøetaten. Det gjenstår noe arbeid med videreutvikling av systemet, og systemet skal implementeres i hele organisasjonen. I den forbindelse har vi behov for konsulentbistand til å bistå med dette arbeidet. Konsulenten skal bistå i viderutviklingen av systemet og utføre egne prosjekter på KVU og styringsdokumenter Konsulenten vil også tillegges oppgaver hvor andre avdelinger/seksjoner har et hovedansvar og må da rapportere til andre ledere i bymiljøetaten på disse oppgaver.
Oppdragsgiver ønsker primært en konsulent i 100 % stilling. Det gis anledning til å gi tilbud på en hovedkonsulent på minimum 60 % med en tilleggskonsulent på resterende 40 %.
For fullstendige opplysninger om konkurransen, se konkurransegrunnlag med vedlegg som er tilgjengelig for gratis nedlasting på Oslo kommunes anskaffelsesportal: *** Linken er fjernet *** />Oppdragsgiver ønsker primært en konsulent i 100 % stilling. Det gis anledning til å gi tilbud på en hovedkonsulent på minimum 60 % med en tilleggskonsulent på resterende 40 %.
Dersom tilbyderne kommer likt ut i evalueringen vil den som har tilbudt høyest stillingsbrøk på hovedkonsulent bli foretrukket.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Konsulent, Prosjekter

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 27. August 2012