Entreprenør, Glassarbeider, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2731 Siste år
947 Siste 3 mnd
252 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

87-BYM-2012 Støyreduserende tiltak, Jessenløkken Boligsameie.

Registrert Dato: Tirsdag 18. September 2012

Oppdragsgiver har behov for anskaffelse av entreprenør til levering og utskiftning av til sammen 27, vinduer og balkongdører i Jessenløkken Boligsameie som støyreduserende tiltak.
Målsettingen er å bedre innemiljøet for beboerne ved å få redusert støy fra veitrafikk for støyutsatte leiligheter i Jessenløkken Boligsameie. Totalt vil 17 leiligheter bli berørt av tiltaket. Det er utarbeidet en rapport som tar for seg støysituasjonen i 10 forskjellige leiligheter. Denne rapporten foreslår en utskiftning av originalvinduer med estimert lydreduksjonstall Rw+Ctr=24dB, til nye vinduer med estimert lydreduksjonstall Rw+Ctr=37dB for leiligheter vendt ut mot støykilden. Anskaffelsen omfatter levering av nye vinduer og balkongdører. Oppdraget omfatter også uttaking av gamle vinduer og balkongdører og innsetting av nye i 17 leiligheter, til sammen 27 nye vinduer og dører iht. prosjektgrunnlag utarbeidet av Asplan Viak AS.
For fullstendig informasjon om konkurransen, se konkurransegrunnlag med vedlegg som er tilgjengelig på Oslo kommunes anskaffelsesportal: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere