Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

979 Siste år
241 Siste 3 mnd
59 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

9-sam-2011 innleie av prosjektleder til veiprosjekter

Registrert Dato: Tirsdag 25. Januar 2011

Oslo kommune vil i perioden 2011-2015 ha en ekstra innsats for å rehabilitere veinettet i Oslo; satsningen ?Veiløft 2015?. For å kunne få gjennomført tiltakene som er planlagt i 2011 og 2012 har Samferdselsetaten behov for å leie inn ekstra prosjektledelseskapasitet. Prosjektlederen vil være tilknyttet Gateplanseksjonen i Plan- og utbyggingsavdelingen i Samferdselsetaten.
Innleieperioden vil være for 1. år, med opsjon til å forlenge kontrakten til de påbegynte oppdragene er avsluttet. Aktuelle prosjekter for dette oppdraget er blant annet:
? Byggeplan for rehabilitering av Erlings gate, Egnehjemveien, Johan Svendsens gate, Hegermanns gate, Bentsebrugata, Ruseløkkveien, Observatoriegata
? Reguleringsplan og byggeplan for nytt fortau i Hellerudfaret
? Reguleringsplan for opparbeidelse av parkeringsplass ved Trasop skole
? Byggeplan for ombygging av sykkelfelt i Ekebergveien
? Byggeplan for opprusting av sykkeltrase i St. Halvards gate
For noen av prosjektene vil prosjekteringen allerede være startet ved oppdragets begynnelse. Det kan også være aktuelt for prosjektleder å utføre andre, mindre oppgaver som tilfaller etaten i løpet av oppdragets varighet.
Oppdragsgiver bruker hovedsakelig eksterne konsulenter til prosjektering og planlegging og har rammeavtale med 6 rådgivende ingeniørfirma; Asplan Viak AS, Sweco Norge AS, Hjellnes Consult AS, Cowi AS, Multiconsult AS og Norconsult AS. En del av prosjektledernes oppgaver vil være å foreta avrop på rammeavtalen og følge opp firmaenes arbeid. Hvis en prosjektleder er fra et av firmaene som det er inngått rammeavtale med, vil det oppstå spørsmål om vedkommendes habilitet i henhold til forvaltningsloven § 6. Da dette vil bryte med likhetsprinsippet i anskaffelsesreglementet, kan ikke oppdragsgiver inngå kontrakt med det samme firmaet både når det gjelder prosjektledelse og rammeavtale for prosjektering. I saker om offentlige anskaffelser er det et viktig hensyn at allmennheten, herunder markedet og potensielle leverandører, har tillit til at ingen av leverandørene favoriseres og at konkurransen er reell og basert på likebehandling og gjennomsiktighet. På denne bakgrunn vil de overnevte 6 firma bli avvist fra videre deltakelse i denne konkurransen om prosjektledelse til veiplanlegging. Vi viser for øvrig til NS8402 pkt. 6.1 om rådgivers uavhengighet.
Ytterligere informasjon om konkurransen fremgår av konkurransegrunnlaget med vedlegg som er tilgjengelig for gratis nedlasting fra Oslo kommunes anskaffelsesportal adresse:
*** Linken er fjernet *** /> II.1.6)CPV-KLASSIFISERING
HovedvokabularTilleggsvokabular  (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen72224000