Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1085 Siste år
359 Siste 3 mnd
86 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

90-BYM-2012 Konsulenttjenester - prosjektledelse/byggeledelse for park og friluftsprosjekter

Registrert Dato: Mandag 06. August 2012

Anskaffelsen skal dekke behovet for to konsulenter innenfor henholdsvis stillingskategori prosjektledelse og byggeledelse.
1. Prosjektleder skal ha kompetanse og erfaring i utarbeidelse av forprosjekt og detaljerte byggeplaner knyttet til ulike typer tiltak som f.eks parker og torg, leke- og aktivitetsområder, badeplasser, turveier, utendørs belysning, bekkeåpninger, dammer, bryggeanlegg, broer og mindre bygningskonstruksjoner. Det er for denne stillingen ønskelig med kompetanse både om prosjektenes faglige innhold samt styring av prosjektøkonomi og gjennomføring av offentlige anskaffelser.
2. Byggeleder skal ha kompetanse og erfaring i utarbeidelse og oppfølging av byggeplaner. Det er for denne stillingen ønskelig med erfaring og kunnskap om gjennomføring av byggeprosjekter knyttet til ulike typer tiltak som f.eks parker og torg, leke- og aktivitetsområder, badeplasser, turveier, utendørs belysning, bekkeåpninger, dammer, bryggeanlegg, broer og mindre bygningskonstruksjoner. Det er videre ønskelig med kompetanse både om prosjektenes faglige/tekniske innhold samt styring av prosjektøkonomi og gjennomføring av offentlige anskaffelser. Det er ønskelig med størst mulig erfaring fra byggeplasser og fra styring av entreprenører.
6 måneder
6 måneder
Totalt omfang av tjenester er to konsulenter med inntil 100 % stilling i 6 måneder med opsjon på ytterligere 6 måneder.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere