Arkitekt, Bedriftsrådgivning, Prosjektleder i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

865 Siste år
557 Siste 3 mnd
76 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

900702 - 900703 - 900704 Mortensnes del 3, del 4 og del 5 detaljprosjektering

Registrert Dato: Mandag 09. Desember 2019

Prosjektet Mortensnes består av 5 ulike deler. Dette oppdraget gjelder detaljprosjektering for del 3, del 4 og del 5. Del 1 og 2 er utført og er ikke en del av dette konkurransegrunnlaget.
Oppdraget gjelder detaljprosjektering av infrastruktur (veg, vann, avløp, overvann, park- og grøntarealer) for bydelen Mortensnes som ligger på vestsiden av Tromsøya. Oppdraget skal prosjekteres som tre separate entreprisebeskrivelser.
Avløpsanlegget i hele området skal detaljprosjekteres som separatsystem. Med dette menes også at de private stikkledningene på sikt gjennomgår full separering for å fange opp overflatevann, drens og takvann fra eiendommene i området. Overvannet vil kunne føres stedvis i rør og stedvis i åpne grøfter der det er hensiktsmessig. Kommunen har modellert avrenningslinjer for området og etablert plan for flomveger som prosjekteringen skal ivareta.
Seksjon for Vann og avløp skal i samarbeid med Tromsø kommune, enhet Veg, etablere nytt fortau der det er regulert. På enkelte strekk kan det bli aktuelt med vegutvidelse. Det forutsettes full vegoppbygging i gravetraséene. Gammel gatebelysning skal skiftes ut i hele området. Det forventes også at de fleste kabelselskaper er med i planleggingen for nytt kabelanlegg i området. Kabeleiere må selv ta ansvar for eksisterende og/eller nye kabler i kommunal veggrunn. Reguleringsplaner for området skal legges til grunn for prosjekteringen.
Fornyelsesområdet (del 3-5) vil omfatte ca. 5100 meter med hovedtraséer.
I dette prosjekt inngår det følgende fagområder:
·       Rådgivendeingeniør veg, vann og avløp
·       Rådgivende ingeniør elektro
·       Rådgivende ingeniør geologi


Referansenummer:   19/04880