Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

9100 Overvåkingsutstyr

Helse sør-Øst rhf v/Prosjekt nytt østfoldsykehus (pnØ) prosjekterer og bygger nytt sykehus på Kalnes i Sarpsborg kommune.
i prosjektet skal det anskaffes nytt utstyr for pasientovervåking. Prosjektet ønsker å standardisere utstyret på tvers av alle funksjonsområder og aldersgrupper. særlig aktuelle spørsmål er mulighet for å benytte generell ikt-infrastruktur til telemetri og posisjonering, kobling mot meldingstjenester, sentraler, lagring av trender/hendelser og anestesijournal.
Også overlapp mot beslektet utstyr som ekg, mindre avansert overvåking som pulsoksymetri/bt og andre spesialsystemer er av interesse.
pnØ ønsker primært å inngå kontrakt med en leverandør.
pnØ ønsker å invitere aktuelle leverandører som kan tilby komplette løsninger for pasientovervåking til dialogmøter. Det gjennomføres innledningsvis et informasjonsmøte hvor pnØ vil informere om leveransens planlagte omfang.
Tid: mandag 17. September kl. 13? 15
Sted: Prosjekt nytt østfoldsykehus, Kalnesveien 320, 1712 Grålum
påmelding til: #E0# innen 14. 09 kl. 12. 00.
pnØ ønsker informasjon fra leverandørene om tilgjengelig teknologi, løsningsvalg, og utviklingstrender. i etterkant av informasjonsmøtet inviteres derfor leverandørene til individuelle møter med oppdragsgiver. Disse møtene vil bli avholdt 26. Og 28. September.
Anbud id:
214825
  • Sted:
    Sarpsborg
  • Registrert:
    Torsdag 6. September 2012

Lignende oppdrag i Østfold

2 anbud