Møbelsnekker i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

185 Siste år
150 Siste 3 mnd
8 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

91mør1-k møblement og rekvisita kilden

Registrert Dato: Mandag 18. April 2011

På vegne av prosjekteier Kilden TKS IKS, skal egen prosjektadministrasjonen forestå planlegging og realisering av prosjektet Kilden TKS, nytt Teater- og konserthus for Sørlandet i Kristiansand.
Hele prosjektet har en total kostnadsramme på 1,670 milliarder kroner, 2011 prisnivå. Finansiering er sikret, og det legges til grunn at prosjektet ferdigstillelse for oppstart prøvedrift høsten 2011 og at dørene åpnes for publikum 17.september 2011. Det nye praktbygget vil med et bruttoareal på bortimot 18 000 m2, 4 publikumssaler og plass til over 2.200 mennesker, bli Sørlandets nye storstue for musikk, teater, opera og kulturhusvirksomhet.
Agder Teater, Kristiansand Symfoniorkester og Opera Sør, skal alle ha tilhold i Kilden. Det samme skal kulturhusvirksomheten for amatører, nasjonale og internasjonale toppartister. Kilden blir også et naturlig samlingssted for konferanser, kurs og store arrangement.
For å kunne bekle og gjennomføre alle disse funksjonene som ligger til driftsorganisasjonen for Kilden , inviteres herved aktuelle leverandører med tilstrekkelig kapasitet og kompetanse til å gi inn tilbud på entreprisen 91MØR1-K Møblement og rekvisita Kilden.
Entreprisen omfatter leveranse av møbler med tilhørende transportutstyr til Kildens kurs- og konferansevirk¬somhet, publikumsområder, publikumskafé, kantine for ansatte, kontormøbler og utstyr og noen enkeltrom for øvrig.
Se forøvrig prekvalifiseringsgrunnlag

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift