Alarm & sikkerhet, Arkitekt, Betong, Brannsikring, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Sanering, Snekker, Varmepumpe, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

11230 Siste år
5883 Siste 3 mnd
393 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

97-BYM-2019 Rehabilitering av Gressholmen Friluftssenter

Registrert Dato: Torsdag 13. Februar 2020

De to bygningene på Gressholmen som behøver rehabilitering skal nå bli et friluftssenter. Friluftssenteret skal bli et attraktivt turmål hvor besøkende kan oppleve øyene, delta på kurs og aktiviteter og overnatte.
På begge byggene må alt rehabiliteres utvendig; kledning, vinduer og grunnmur (setninger). Innvendig er det behov for sanitærrom, kjøkken, nytt elektrisk anlegg og endring på planløsning. Ut fra behov må også vegger og gulv skiftes. Tak skal ikke omfattes av denne konkurransen.
Det skal legges vannøl og avløp til Gressholmen. På nåværende tidspunkt er planen å fullføre dette våren 2020. Det må allikevel forberedes for vann og avløp inn til begge bygningene.
Leveringstidspunkt for leveranse (rehabilitering av Gressholmen overnattingshus) er 31.10.2020, jfr. punkt 1.3 i konkurransegrunnlaget. Det er ønskelig at aktivitetshuset og overnattingshuset rehabiliteres samtidig.
Se konkurransegrunnlaget, inkludert vedlegg, for mer informasjon.


Referansenummer:  Saksnr. 19/17658