Entreprenør, Gulv, Maler, Møbelsnekker, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3654 Siste år
964 Siste 3 mnd
334 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

ABILDSØ BO- OG REHABILITERINGSSENTER - INNVENDIGE VEDLIKEHOLDSARBEIDER

Registrert Dato: Tirsdag 22. November 2011

Oslo kommune v/ Omsorgsbygg KF, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av innvendig vedlikeholdsarbeider i Abildsø bo- og rehabiliteringssenter. Abildsø bo- og rehabiliteringssenter bærer preg av stor innvendig slitasje. Behovet er stort for en innvendig oppgradering, da det er gamle og syke mennesker som bor her til daglig.
På grunn av treff fra rullestoler, hjelpeheiser og annen drifting har overflater, hjørner og karmer blitt forringet. Belegget er i dårlig stand, det er slitte vegg- og takflater. Garderobeskapene på beboerrom skal skiftes ut. Arbeidene omfatter 60 beboerrom samt 2 stuer og 1 kjøkken. Arbeidene er nærmere beskrevet i kravspesifikasjonen.
Senteret vil være i drift når arbeidene gjennomføres, og dette må tas hensyn til ved gjennomføring av arbeidene.
Under rehabiliteringen skal bortkjøring og deponering av bygningsavfall og rester, skje ihht lover og forskrifter for avfallshåndtering.
Konkurransen er lagt ut på Oslokommunes anskaffelsesportal, se
*** Linken er fjernet *** />LEVERANDØRENE MÅ REGISTRERE SEG I DENNE ANSKAFFELSESPORTALEN FOR Å HENTE UT KONKURRANSEGRUNNLAGET. ALL KOMMUNIKASJON VEDRØRENDE ANSKAFFELSEN VIL FOREGÅ VIA OSLO KOMMUNES ANSKAFFELSESPORTAL. UNNTAK ER INNSENDELSE AV LEVERANDØRENES SPØRSMÅL TIL KONKURRANSEGRUNNLAGET OG INNLEVERING AV TILBUD. DER ER IKKE TILSTREKKELIG Å MELDE SIN INTERESSE I DOFFIN.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere