Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, IT/Web og Support i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Adgangs- og billettsystem til Tysværtunet badeanlegg

Målsetting med anskaffelsen
Kommunen ønsker en løsning som forenkler og forbedrer Tysværtunet badeanlegg sitt tilbud til brukere og som effektivisere hverdagen til de ansatte. løsningen innebærer salg av billetter med firmaavtaler, mnd-, års- og klippekort, digitalt integrert løsning knyttet til adgang/skap. Om det er hensiktsmessig vil vi vurdere å beholde dagens billettsystem dx.
målet er å øke besøk i forbindelse med utvidelse av kapasiteten på garderobe/dusj, inkludert forberedelse til større kapasitet med framtidig utbygging av basseng og attraksjoner.
Man skal bytte ut eksisterende garderobeskap, nye skap skal låses/åpnes ved bruk av strekkode/qr kode og/eller armbånd med chip.
Alle produkter som tilbys skal være egnet til bruk i et fuktig bademiljø med eventuelle påfølgende korrosjonsutfordringer.
Generell informasjon om Tysværtunet badeanlegg pr nov 2019:
25 meter basseng, stupetårn 3 og 5 m, barnebasseng, grotte og rutsjebane.
Besøk: årlig ca. 60 000 solgte billetter + ca. 20 000 brukere fra lag/foreninger/svømmekurs
Brukere: dagtid skoler/barnehager, svømmekurs/lag foreninger og publikumsbading Åpningstid: publikumsbading ons-fredag 16-2130, helger og ferier 12-18, onsdager morgen bading 0630-10.
Adgang/garderobe/billett: dx Billett/booking system dx, vendekors inn/ut, skapsystem fra 1999 med 10 kr myntinnkast. Antall skap i dag 74 i hver garderobe. Totalt 144. Vi har begrensning på tid, pga. Kapasitetsutfordring i basseng/garderobe/dusj.
Salg av swimshop produkter.
Anbud id:
618234
  • Sted:
    Tysvær
  • Registrert:
    Torsdag 14. November 2019