Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Adgangskontroll til sykkelhoteller

Oppdragsgiver bygger og drifter sykkelhoteller i Oslo Kommune strategisk plassert ved byens knutepunkter for kollektivtransport, og er et nøkkelelement i implementering av Oslo Kommunes Sykkelstrategi 2015-2025. Et sykkelhotell er et fysisk anlegg som innebærer avlåst innendørs parkering for sykler med adgangskontroll styrt via applikasjon på smarttelefon. løsningen for adgangskontroll blir ofte referert til som anleggets dørmiljø og er en kritisk viktig del av et sykkelhotell og er det som skal anskaffes i denne anbudskonkurransen som er skilt ut fra anskaffelsen av selve byggingen av fremtidige sykkelhoteller.
i dag har Oslo Kommune et sykkelhotell på Oslo s, mens to andre er i prosess og forventes ferdigstilt februar 2021. Det er gode muligheter for at ytterligere sykkelhoteller vil bygges de kommende årene.
Oppdragsgiver ønsker en robust og stabil løsning for adgangskontroll (dørmiljø) som fungerer året rundt. Konkret skal anskaffelsen lede til inngåelse av en kjøpsavtale med én leverandører for leveranse av komplett løsning for adgangskontroll til sykkelhotell. Leveransen omfatter varekjøp inkludert montasje, igangsettelse, feilretting og andre tilhørende tjenester nødvendig for å få løsningen opp å gå, i tillegg skal drift og vedlikehold på løsningen inngå. løsningen inkluderer komponenter som lås og beslag, dørstyringsenheter, dørmotorer, kommunikasjonssystem som kommuniserer med eksisterende it-infrastruktur (server og app) samt tilhørende småkomponenter. Det skal også leveres et testmiljø av løsningen. dørbladene er utenom leveransen, men skal monteres som del av leveransen av adgangskontroll. løsningen skal sikre god kommunikasjon mellom oppdragsgivers applikasjon og tjenesteserver (brukerdatabase) og dørenes styringsenheter. Se vedlegg 3 – Kravspesifikasjon for detaljer.
Anbud id:
664668
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 21. August 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud