Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Ajer Ungdomsskole skole / Hamar Katedralskole - Opprusting uteanlegg

Totalentreprisen omfatter komplett opparbeidelse av nytt uteanlegg på eksisterende grusplass. Installasjonene på grusplassen er merket 7-14 på oversiktsplan. i tillegg kommer flere mindre installasjoner rundt på anlegget merket 1- 6 og 15-16 på oversiktsplanen. Parkeringsplassen for Ajer usk må også justeres for å komme frem med ny gangsti.
Som en del av opprusting av utomhusanlegget skal det medtas ny belysning av den tidligere grusplassen, samt langs gangstier.
i kravspesifikasjonen er det lagt inn noen opsjoner, og noen enkeltelementer vi ber om spesifisert pris på. Dette er resultat av besparelsesprosesser i forkant av tilbudsinnhenting, for å få prosjektet innenfor vedtatte økonomiske rammer. Det er en målsetning om å gjennomføre anlegget i sin helhet slik det nå er beskrevet, men den grad dette ikke lar seg gjennomføre innenfor de økonomiske rammer vi har er det bedt om enhetspriser slik at man har en mulighet for å justere mengder for å få prosjektet gjennomført. Totalentreprisen omfatter alle nødvendige arbeider for komplett ferdigstillelse av anlegget iht krav og bestemmelser i vedlagte kravspesifikasjoner, tegninger og øvrige vedlegg som inngår i konkurransegrunnlaget. Tilbudet skal omfatte alle leveranser og ytelser som er nødvendige for å tilfredsstille alle aktuelle myndighetskrav / krav i lover og forskrifter.
Tilbyderne forutsettes å sette seg nøye inn i alle bestemmelser i disse dokumenter og tilhørende vedlegg samt stedlige forhold ved deltakelse på tilbudsbefaring. Disse bestemmelser danner hver for seg og samlet forutsetninger for totalentreprenørens tilbud og senere kontrakt om utførelse av prosjektet.
Det er søkt om rammetillatelse parallelt med tilbudskonkurransen. Rammetillatelsen vil danne grunnlag for entreprenørens søknad om igangsettingstillatelse. Byggherren har engasjert ansvarlig søker for hele prosjektfasen.
Anbud id:
649410
  • Sted:
    Hamar
  • Registrert:
    Fredag 5. Juni 2020

Lignende oppdrag i Innlandet

6 anbud