Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

589 Siste år
144 Siste 3 mnd
38 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Aktiviteten i den petroleumsrettede leverandørindustrien i landets ulike regioner

Registrert Dato: Tirsdag 05. Mars 2013

Olje- og energidepartementet har behov for å ha kunnskap om aktiviteten i den petroleumsrettede leverandørindustrien og hvordan leverandørindustrien utvikler seg over tid.
Departementet har behov for ekstern bistand til en kvantitativ og systematisk innsamling og analyse av informasjon om aktivitet, verdiskaping og tilknyttede spørsmål i den petroleumsrettede leverandørindustrien i landets ulike regioner.
Endringer i aktiviteten kan skje raskt, så det kan være behov for med jevne mellomrom å oppdatere informasjonen. Dersom studien er vellykket vil det være aktuelt for OED å videreføre studien for å se utviklingen til næringen i de ulike regioner over tid, gjerne som en multiklientundersøkelse. Det legges opp til at hovedstudien utføres i 2013, og at en eventuell oppdatering foretas to ganger årlig.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Analyse

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 08. April 2013