Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Snekker i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Al-10-02: entreprise øwretun barnehage

Alvdal Kommune skal bygge ny 2- avd. Barnehage på ny tomt ved siden av dagens barnehage Øwretun i Alvdal Sentrum. Entreprisen omfatter i tillegg til et nybygg også noen mindre oppussings/ombyggingsarbeider i eksisterende barnehage. Dette arbeidet påregnes utført etter at nybygget er ferdig, slik at barna kan flyttes midlertidig til den nye barnehagen i ombyggingsperioden.
Bygningens areal er ca 405 m2 bta + 92 m2 overbygd terrasse
Entreprisen skal gjennomføres som generalentreprise der generalentreprenøren skal medta alle fag. Det opprettes en kontrakt der generalentreprenøren skal medta alle fag. Eventuelle u- entreprenører og samarbeidspartnere er generalentreprenørens ansvar, slik at generalentreprenøren har det fulle ansvaret for utførelsen av alle arbeider, og byggherren har bare en oppdragspart.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
96904
  • Sted:
    Alvdal
  • Registrert:
    Torsdag 20. Mai 2010