Entreprenør, Snekker i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

674 Siste år
238 Siste 3 mnd
67 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Al-10-02: entreprise øwretun barnehage

Registrert Dato: Torsdag 20. Mai 2010

Alvdal Kommune skal bygge ny 2- avd. barnehage på ny tomt ved siden av dagens barnehage Øwretun i Alvdal Sentrum. Entreprisen omfatter i tillegg til et nybygg også noen mindre oppussings/ombyggingsarbeider i eksisterende barnehage. Dette arbeidet påregnes utført etter at nybygget er ferdig, slik at barna kan flyttes midlertidig til den nye barnehagen i ombyggingsperioden .

 Bygningens areal er ca 405 m2 BTA + 92 m2 overbygd terrasse

Entreprisen skal gjennomføres som generalentreprise der generalentreprenøren skal medta alle fag. Det opprettes en kontrakt der generalentreprenøren skal medta alle fag. Eventuelle U- entreprenører og samarbeidspartnere er generalentreprenørens ansvar, slik at generalentreprenøren har det fulle ansvaret for utførelsen av alle arbeider, og byggherren har bare en oppdragspart.


For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Snekker

Areal, Generalentreprise, Nybygg, Tomt

Alvdal, Hedmark

Avsluttet: Mandag 14. Juni 2010