Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Regnskap i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Analyse av kostnader i barnehager og beregning av tilskuddssatser


Utdanningsdirektoratet er Kunnskapsdepartementets utøvende organ og ble etablert i 2004. Vi har ansvaret for utviklingen av barnehage, grunnskole og videregående opplæring. Arbeidsfeltet vårt er bredt, og spenner fra læreplaner og elevvurdering til regelverk og tilsyn. Gjennom forskning og statistikk skal vi sørge for oppdatert kunnskap om tilstanden i det norske utdanningssystemet.
Som myndighet har direktoratet et overordnet faglig ansvar for tilsyn med opplæringen, samt forvaltningen av embetsstyringen og sentrale lover og forskrifter. Forvaltningen av det statlig spesialpedagogiske støttesystemet - Statped, statlige skoler og fagstyringen av de nasjonale sentrene er også direktoratets ansvar.
Direktoratet har ansvaret for all nasjonal statistikk for grunnopplæringen, og skal på bakgrunn av resultatene initiere, utarbeide og følge opp forsøk og utviklingstiltak.
målet for Utdanningsdirektoratet er å sikre barnehagebarns, elevers og lærlingers rettigheter til likeverdig opplæring av høy kvalitet. For mer informasjon, se Utdanningsdirektoratets nettside: #URL0#.
Anbud id:
469680
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Fredag 2. Juni 2017
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud