Arkitekt, Prosjektleder i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

403 Siste år
82 Siste 3 mnd
18 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Analyse og planlegging av oppgradering av holdeplasser fv109 sarpsborg - fredrikstad

Registrert Dato: Torsdag 01. Juli 2010

Den mest trafikkerte bussruten i Østfold heter Glommaringen og er stamruten mellom Fredrikstad og Sarpsborg (på begge sider av Glomma ? ringrute, og i begge retninger).
Statens vegvesen ønsker å få utarbeidet en registrering som kartlegger dagens situasjon for alle holdeplassene på Fylkesveg 109. Registreringen skal kartlegge tilstanden på dagens bussinfrastruktur (holdeplasser) i forhold til universell utforming. Basert på denne kartleggingen ønsker vi å få vurdert hver enkelt holdeplass for oppgradering til standard som har universell utforming og enhetlig design. Vi ønsker detaljerte tegninger samt få et kostnadsoverslag for hver holdeplass. Totalt handler det om 42 holdeplasser.
Det skal også kartlegges arealbehov og eventuelt behov for eiendomskjøp. Dette slik at leveransen gir en forståelse for hva hver enkelt utbygging vil koste, og hva som er utfordringene i den delen av prosessen.
Oppdraget har en øvre kostnadsramme på 1 250 000 norske kroner, eksklusiv merverdiavgift. Tilbud over denne summen vil ikke bli vurdert.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Design, Eiendomskjøp, Kostnadsoverslag, Oppgradering, Utbygging

Halden, Østfold

Avsluttet: Mandag 16. August 2010