Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

962 Siste år
253 Siste 3 mnd
61 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anboring på hovedstamme

Registrert Dato: Mandag 16. August 2010

Jeg bygger nytt kjøkken, på nytt rom. I den forbindelse trenger jeg nytt røropplegg. Jeg skal bore i hjørnet av rommet hvor kjøkkenet skal være, inn på det tilstøtende badet. Hullet må være omtrent seksten cm opp på veggen (tror jeg), fordi det skal være fall fra gjennomføringen, langs badeveggen bort til hovedstammen, som er ved siden av toalettet. Her bores det gjennom flisene og gjøres det jeg har forstått heter en anboring på selve soilrøret. Alle gjennomføringer må gjøres på en måte, slik at det ikke kan bli vannskader nedover i etasjene eller på mitt eget bad.

Jeg har også forstått det sånn at dette avløpsrøret må være 50 cm i diameter for at det ikke skal bli tett av avfall etter vanlig kjøkkenbruk.

Vannet inn på kjøkkenet tas fra dusjen, som ligger på den samme veggen som avløpsrøret ligger, og skal føres inn på kjøkkenet gjennom den samme gjennomføringen (eller med nye hull på omtrent på samme sted).

Inne på det nye kjøkkenet skal det være vask og oppvaskmaskin. Det er 14 cm åpen plass i hjørnet, til koblingspunkter. etc.

Kran og oppvaskmaskin må monteres etter at kjøkken er montert. Samtidig må kran nedmonteres på det gamle kjøkkenet. Og avløpsrør forsegles.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rørlegger

Avfall, Avløpsrør, Kjøkken, Kran, Røropplegg

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 15. September 2010