Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

571 Siste år
126 Siste 3 mnd
34 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anbud 2012/01421 Kjøp av utviklingstjenester for nytt intranett til Norsk Pasientskadeerstatning

Registrert Dato: Fredag 27. April 2012

Høsten 2011 implementerte NPE en ny hjemmeside, basert på versjon 6 av EPiServer. I løsningen har NPE basert seg på maler som følger med i standardinstallasjonen av EPiServer (seksjonsside, standardside, søkeside og nettstedkart), med noen tilpasninger.
NPE skal nå i gang med å etablere et nytt intranett, med utgangspunkt i den samme plattformen, altså versjon 6 av EPiServer. Nåværende intranettløsning er basert på en CMS-løsning på Lotus Notes.
NPEs intranett Varden er møtestedet der hele organisasjonen holder seg informert om det som skjer internt. Intranettet blir også i stor grad brukt som et bibliotek der man kan finne referater og dokumenter som er relevant i arbeidshverdagen. Varden er et viktig verktøy for intern informasjonsdeling, for å bygge sosial identitet og bidrar til samhandling på tvers. Varden er også ledelsens kommunikasjonskanal mot alle medarbeiderne i NPE. Målet med anskaffelsen er å få etablert én rammeavtale og én support- og vedlikeholdsavtale med én leverandør som kan utføre tilpasninger ut i fra NPEs behov, og som kan yte konsulentbistand i tilknytning til videreutviklingen av inter- og intranettsidene til NPE.
Se konkurransegrunnlaget

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Hjemmeside, Intranett, Leverandør, Rammeavtale

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 10. September 2012