Webutvikling i Finnmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

190 Siste år
55 Siste 3 mnd
11 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anbud 2013 - Bilblioteksystem

Registrert Dato: Onsdag 27. Mars 2013

Oppdragsgiver
Nordland fylkeskommune (heretteromtalt som oppdragsgiver) skal anskaffe et biblioteksystem som skalbenyttes ved de videregående skolene som fylkeskommunen har ansvaret for. Pertiden utgjør dette 17 videregående skoler med til sammen ca 10 000 elever, 300 fagskolestudenter og1400 ansatte. Nærmere opplysninger om brukergruppen finnes i vedlegg 1 tilkonkurransegrunnlaget.
Behovet
Det erønskelig at det nye biblioteksystemet er fremtidsrettet slik at det kan taopp i seg fremtidige teknologiske nyvinninger. Videre er det viktig foroppdragsgiver at systemet er effektivt i bruk. Nærmere opplysninger om de kravsom stilles til systemet fremgår av Avtale om kjøp av biblioteksystem som finnes som vedlegg i Mercell under fanen "dokumenter". Se også bilagene til avtalen. Krav til drifts- og vedlikeholdstjenesten fremgår i Avtale om drift og vedlikehold.  Viderefremgår tildelingskriteriene som tilbudene rangeres etter i konkurransen, av mercellunder fanen "kriterier".
Kontraktene
Det skal inngås to kontraktermed en og samme leverandør, herunder en kontrakt om kjøp,og en kontrakt om vedlikehold og drift av biblioteksystemet. Kontraktsforholdet vil bli fulgt opp av bibliotekfaglig ressurssenter som ligger underBodin videregående skole. Kontraktsvilkårene fremgår i Mercell under fanen "dokumenter". Interesserte tilbydere oppfordres til å gjøreseg kjentmed kontraktsvilkårene.
Oppdragsgiver gjør særlig oppmerksom på at
Ordinær drift skal iverksettes i november 2013. Ansvaret for drift av IT- løsningen skal ligge hos leverandøren.
Oppdragsgiver skal til enhver tid ha siste versjon av biblioteksystemet
Avtalen om drift og vedlikehold av biblioteksystem er løpende tids ubestemt. Partene har gjensidig rett til å si opp avtalen med 3 (tre) måneders skriftlig varsel før utløpet av hver kalenderår. Leverandøren kan likevel ikke si opp avtalen de tre første år.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Se punkt II.1.5

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Drift, Leverandør, Vedlikehold

Kirkenes, Finnmark

Avsluttet: Tirsdag 21. Mai 2013