Transport i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1954 Siste år
495 Siste 3 mnd
157 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anbud 3 van / minibuss med sjåfør 24-26. 10. 12

Registrert Dato: Tirsdag 31. Juli 2012

Jeg ser etter anbud gjeldende tre van / minibusser med sjåfør og minst 8 plasser i Oslo fra onsdag formiddag 24.10.12 til fredag ettermiddag 26. 10. 12.

Pakken skal inneholde transfer av 18-22 personer fra Flyplassen (Gardermoen) til hittil uspesifisert hotel i bysentrum og transfer til Flyplassen (Gardermoen) fra hotellet fredag ettermiddag. Videre skal onsdag ettermiddag og torsdag 9. 00-16. 00 to av bussene / sjåfører være disponabelt for å kjøre i smågrupper til forskjellige bedrifter / institusjoner i Oslo og næromgivelsen.

Hele saken gjelder en tur av representanter fra forskjellige foretak i Tyskland som skal møte mulige norske kooperasjonspartnere. Jeg beklager at informasjonene er ennå litt ukonkrete, men vi har ennå ikke fått levert mer detaljinformasjon fra myndighetene / byråd her.

Det ville hjelpe meg om dere kan sende tilbud / ca. pengesum og om dere kunne gejennomføre oppdraget under forutsetningen at dere er ennå ikke fullbooket dagn oppdraget kommer. Om vi få oppdraget å gjennomføre arrangementet skal først avgjøres i September.

Bildungsbegleiterin
AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Bedrifter, Sjåfør

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 30. August 2012