Elektriker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

936 Siste år
230 Siste 3 mnd
56 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anbud på elektrisk arbeid – fastpris

Registrert Dato: Mandag 05. Oktober 2009

Vi ønsker å få installert strøm på loftet i vår nybygde enebolig og ber i den forbindelse om fastpris på følgende oppdrag:
Strøm i boligen er installert i kjeller og hovedetasje av YIT i 2007 (referanse kan oppgis), med sikringsskap og svakstrømskap plassert i kjeller. Det er trukket separat røropplegg for TV-signal og strøm opp til knevegg på loftet (se vedlagt skisse for plassering). Kabel må derfor trekkes ned til sikringsskap/svakstrømskap og egen kurs med automatrikring må monteres.

Loftet (ca. 4,5 x 7,5 meter) er delt i to rom. I lettvegg mellom rommene er det trukket rør for strømføring fra utgangspunkt i knevegg og opp til møne for takpunkt i begge rom). Vi ønsker å få installert:
• Ett takpunkt i hvert av de to rommene, ett tilknyttet vanlig bryter og ett med dimmer
• 3 stikkontakter, to stk. 2-veis og ett stk 4-veis
• Ett tv-uttakk
For plassering av stikkontakter og tv-uttak, se vedlagt skisse. Vi ønsker alt anlegg lagt skjult, med unntak av kabel fra møne til bryter og til takkpunkt i begge rom. Det er ikke isolasjon mellom tak i hovedetasje og gulv på loftet, derfor enkelt å trekke kabel. Det er tilgang til knevegg på ene siden av huset gjennom luke (tegnet inn på skisse).
Ta kontakt på tlf. for ytterligere beskrivelse av oppdrag eller avtale om befaring.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker

Anlegg, Befaring, Enebolig, Gulv, Hovedetasje, Isolasjon, Kjeller, Lettvegg, Luke, Møne, Røropplegg, Sikringsskap, Stikkontakter, Strøm

Rælingen, Akershus

Avsluttet: Tirsdag 03. November 2009