Elektriker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1382 Siste år
320 Siste 3 mnd
85 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anbud på elektroarbeider i nytt tilbygg til enebolig

Registrert Dato: Fredag 06. August 2010

I forbindelse med at vi bygger ut huset ønsker vi tilbud på elektroarbeider i påbygget.

Påbygget er på ca 40 m2 i to etasjer, totalt ca 80m2. Arbeidene skal inkludere:

Underetasje: 18 stk. downlights styrt av dimmer. 6 stk. doble stikkontakter med jord. 3 stk. varmekabler med elektronisk termostat (totalt ca 40 m2/ to rom) 1 stk. trådløs ringeklokke

Første etasje: 1 stk. lampepunkt i tak styrt av dimmer. 6 stk. doble stikkontakter med jord. 2 stk. endevendere for lampene i trapperommet. Det skal være varmekabler i hele underetasjen som består av to rom (gang og oppholdsrom).

I gangen vil det bli skifer, i oppholdsrommet parkett. Downlights skal være i underetasjen, plassert i gangen og langs veggen i oppholdsrommet. Downlights skal ha hvit ramme og være av typen Deep Ringo hvit fra Deltalight eller tilsvarende.

Opplegg av stikkontakt for varmepumpe skal inkluderes. Varmepumpen skal plasseres i det nye tilbygget, men skal ikke medtas i prisen. Vi ønsker også pris på installasjon av varmepumpen, men dette er ikke en del av dette anbudet og skal i så fall synligjørres som egen pris. Det er heller ikke en forutsetning for innlevering av dette anbud at man gir pris på installasjon av varmepumpe.

Framlegging av 3 stk. nye kurser fra sikringsskap i kjeller, markert på tegning.

Det skal også medtas legging av varmekabler i utvednig trapp til til underetg i tilbygg. Dette skal synliggjøres som egen post.

Ytterveggene i tilbygget blir utelukkende i leca, og det skal slisses i veggene for å få skjult anlegg. Etterfølgende pussing skal ikke medtas. Vedlagt følger tegninger av påbygget.

Arbeidene skal utføres i oktober/november 2010.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere