Møbelsnekker i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

35 Siste år
8 Siste 3 mnd
3 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anbud på møbler

Registrert Dato: Tirsdag 31. Juli 2012

Rammeavtale for levering av arkiv og brannsikre skap, kontormøbler, skolemøbler, institusjonsmøbler og stoler. Avtalen gjelder for den daglige drift av Nordland fylkeskommunes etater/institusjoner, samt kommuner og private institusjoner som er tilknyttet fylkeskommunens innkjøpsordning. Fylkeskommunen er inndelt i syv innkjøpsregioner: Lofoten, Ofoten, Vesterålen, Salten, Rana, Ytre-Helgeland, Vefsn. Se vedlegg III for nærmere oversikt over virksomhetssteder innenfor de ulike innkjøpsregioner som er del av Fylkeskommunens innkjøpsordning.
Vedlagt konkurransegrunnlaget finnes det et regneark med et prisskjema som skal fylles ut.
Tilbyder må tydeliggjøre om tilbudet gjelder for hele fylket, eller for en eller flere av følgende innkjøpsregioner: Lofoten, Ofoten, Vesterålen, Salten, Rana, Ytre Helgeland, Vefsn. (Se vedlegg III for oversikt over innkjøpsregionene). 
Det blir inngått kontrakt med tre leverandører for hver varegruppe pr region. Det presiseres at det ikke vil bli godtatt forbehold som innebærer at en leverandør forutsetter at vedkommende får levere i alle regionene.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Møbelsnekker

Arkiv, Drift, Leverandør, Leverandører, Rammeavtale, Skap

Reine, Nordland

Avsluttet: Fredag 14. September 2012