Maler, Murer i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1000 Siste år
363 Siste 3 mnd
103 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anbud på maling av tre rekkehus og noe utendørs snekker- og murarbeid

Registrert Dato: Mandag 07. Juni 2010

Styret i Søndre Nes sameie i Bærum kommune ønsker malt rekkehus ved tre adresser. Det er viktig for sameiet at arbeidet utføres med høy kvalitet.

1. Arbeidet som skal utføres
Det som skal males er rekkehusene utendørs, for eksempel vegger, utendørs karmer og listverk, vindskier/møne, dører i rekkehusene og grunnmur. For at resultatet skal bli best mulig ønsker styret at treverk og grunnmur som er svekket utbedres etter nærmere avtale med styret. Videre ønsker styret skiftet ut noe takpapp over inngangspartier.

2. Kvaliteten på arbeidet
Rekkehusene males hvert åttende år og styret ønsker at det arbeidet som nå utføres skal vare lengst mulig. Det er viktig for styret at det benyttes vaskemidler, maling osv. med høy kvalitet. Styret ønsker god kvalitet på grunnarbeidet, blant annet at gammel maling skrapes vekk etter behov, det grundig vask med kraftvask eller liknende, bruk av sopp- og algedreper og grunnes som nødvendig.

3. Pris
Styret ønsker en fastpris på malerarbeidet. For snekker- og eventuelt murerarbeid ønsker styret oppgitt timespris med tillegg for materialer. Tilbudet bes spesifisere pris, type og mengde på materiell som vil benyttes, for eksempel grunning, tremaling og murmaling.

4. Diverse
Sameiet v/styret er å anse forbruker etter håndtverkertjenesteloven. Styret ønsker å forholde seg til én avtalepart. Arbeidet må kun utføres av kvalifiserte håndtverkere, til avtalt tid og etter regelverket, herunder HMS regelverket. Oppgjør ved spesifisert faktura.

Styrets saksbehandler er Eivind W.
Han kan nås på epost eller mobiltelefon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Maler, Murer

Dører, Grunning, Grunnmur, Karmer, Listverk, Maling, Måling, Materialer, Pris, Rekkehus, Skrapes, Sopp, Takpapp, Treverk, Vegger

Sandvika, Akershus

Avsluttet: Tirsdag 06. Juli 2010