Entreprenør, Snekker i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

466 Siste år
135 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anbud på oppsetting av 15 m2 anneks på meheia, telemark

Registrert Dato: Tirsdag 21. April 2009

Drammen, 20.04.2009


Anbud på oppsetting av 15 m2 anneks på Meheia, Telemark


Stedet er vår hyttetomt i Heia hyttefelt, Meheia, beliggende midtveis mellom Kongsberg og Notodden, i Notodden kommune, Telemark fylke.

Vi ønsker tilbud på grunnarbeider (graving og støping av 9 pilarer), samt oppsetting primært av prefabrikert byggesett på ca. 15 m2 levert fra ferdighusleverandør.

Arbeidet ønskes utført så snart snøen en borte, og grunnforholdene tillater graving. Forbehold om tidspunkt for evt. levering fra ferdighusleverandør.

Alternativet til oppsetting av et prefabrikert byggesett kan være at den valgte håndverker selv gir tilbud på, og setter opp, et tilsvarende stort bygg som nevnt over, med samme spesifikasjoner på materialdimensjoner, isolasjon, osv.

Supplerende informasjon, som bilder av hyttetomta, tegninger av annekset, fundamenttegninger, osv, kan gis på forespørsel til vår emailadresse.

Vi ønsker at håndverker gir pristilbud som omfatter graving, støping av pilarer inkludert alle materialer, samt pris på oppsetting av anneks. Ved valg av byggesett blir dette levert av produsent på byggeplassen.

Annekset skal dimensjoneres for torvtak.

Byggetillatelse er gitt av Notodden kommune.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere