Elektriker, Entreprenør, Maler, Rørlegger, Snekker, Sprenging, Transport i Aust-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1065 Siste år
401 Siste 3 mnd
85 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anbud på tilbygg til hytte

Registrert Dato: Mandag 28. Februar 2011

• ANBUD:
Gamle tegninger vhs nye tegninger viser at det skal rives vegger i gammelt kjøkken. Det skal så bli åpen kjøkkenløsning (i det som nå er største soverom) i stua. Det vil nok da bety at det gulvet som nå er i soverom og kjøkken da vil kunne fortsatt brukes. (tregulv som i stua)
• Det skal inn ny kjøkkeninnredning i det som blir ny kjøkken avdelig. Videre skal tilbygget inneholde 2 soverom og et bad/vaskerom.
• I soverommene er det tenkt MDF malte veggplater (beverpanel)på veggene og laminatgulv på gulv i god kvalitet.
• På badet skal det være membran i gulv. Membran i vegger? Det skal være dusjkabinett, håndvask (med over og under skap) snurredass og varmtvannsbereder.. (hytta har utedo i dag) Det skal gjøres plass og klart til en fremtidig vaskemaskin
Ønsker malte trevinduer med aluminiums bekledning – som må kunne åpnes i alle tre rom. U-verdi for hele vinduet=1,2 eller bedre. 2 eller 3 lags.
Det må isoleres etter vanlig hus standard med min 15 cm i vegger og det må være høy vindtetthet. Isolasjon i gulv må være 20 cm.
Stedet ligger 10-12 meter mot havet. Det er ønskelig at tilbygget settes på leca blokker? Tre espallier (tre parlisade)- 100% lufting under mot hav og elv. Taket utvendig er på eksisterende hytte forholdsvis nytt. Det har sorte takplater.
Hytta har egen stor brygge og materialer kan derfor være aktuelt å fraktes ut både sjø og luftveien.
Det er ca 600meter å gå fra parkeringsplass til hytta. Vei og deretter sti.
Det er vann fra sisterner (samt brønn) og innlagt strøm på hytta.
Det er ønskelig med anbud på alt arbeidet som må gjøres.

Legger ved gammel tegning av hytta, ny tegning med tilbygg, kart over eiendommen, samt teknisk dokumentasjon. Hytta fikk godkjenning for tilbygg av Arendal kommune 17. november 2010.

Vi har fått to år på igangsetting av tilbygget. Ser derfor for meg perioden høsten 2011 eller høsten 2012 som realistiske tider til å bygge tilbygget.

Mulig at noe av fjellet bak hytta må sprenges bort. Dette kan vi se på ved en eventuell besiktelse.

Fremdrift må koordineres med elektriker og rørlegger - ønsker anbud også på denne jobben.