Rørlegger i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

743 Siste år
181 Siste 3 mnd
55 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anbudsforespørsel på nytt bad

Registrert Dato: Mandag 15. April 2013

Anbudet gjelder nytt bad i sokkeletasje i vertikaltdelt tomannsbolig fra 1980. Rommet som skal bli til nytt bad er på ca. 3, 3x3, 6m og har betongvegger rundt hele. I dag er dette rommet inndelt i to boder og ett dusjrom.
Totalt ønske for dette badet er dusjløsning, boblebadekar, vask (mulig to servanter), toalett og løsning for vaskemaskin og tørketrommel og tilhørende baderomsinnredning. Gulv og vegger regner vi med at blir hovedsakelig flislagt. Vi skal ikke ha innebygd badekar. Vi ønsker varemekabler, led downlights i taket og håndkletørker.
I arbeidet ønsker vi å skifte over til rør-i-rør opplegg, også frem til bad i første etasje som ligger rett over dette nye baderommet, og mulig også til kjøkken. Vi vurderer også i nær fremtid og installere balansert ventilasjon, og trenger råd for ventilasjonsløsningen til dette nye badet også med tanke på dette ønsket.
Utførelsen skal selvsagt være etter våtromsnormen med tilhørende FDV dokumentasjon (aller helst også med fotografisk dokumentasjon). Vi ønsker en totalleverandør til hele jobben og ikke mange underleverandører å forholde oss til.
Vi regner med å rive eksisterende rom selv, samt stille med container til avfall, men ta gjerne med dette som tillegg i tilbudet.
Innredning, porselen og fliser etc vil vi kjøpe utenom denne avtalen, men kom gjerne med tilbud og evt. Hvor mye rabatt vi kan få på f.eks. Fliser hos hvilke butikker hvis vi velger dere som leverandør.
Til slutt ønsker vi som tillegg til tilbud pris på å flytte en utslagsvask i dagens vaskerom, samt nedmontering av toalett og vask på dagens toalettrom. (Disse to rommene skal senere bygges om til bod / oppbevaring).
I tillegg til planløsningstegninger etc. Ønsker vi at tilbudet skal spesifiseres på både arbeid og materiell for de ulike delene av arbeidet, samt en prosjektplan for tidsutførelsen av arbeidet. Det skal også avtales dagbøter på arbeidet.
Tilbudet skal tydelig presisere hva som ikke inngår i leveransen, og det skal i tillegg opplyses over hva som evt. Kan dukke opp av ekstrakostnader grunnet merarbeid og materialkostnader ifm skjulte feil / mangler.
Vedlagt tilbud ønsker vi oppgitt referanser på tilsvarende utført arbeid som vi kan kontakte.