Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Sanering i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2122 Siste år
1261 Siste 3 mnd
115 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anbudskonkurranse - 90405002 - Riveentreprise Østmarkveien

Registrert Dato: Mandag 11. Mai 2020

Denne kontrakten gjelder komplett miljøsanering og riving av Østmarkveien 26C-D, Østmarkveien 38, potetkjeller og sommerfjøs. Med opsjon om komplett miljøsanering og riving av Østmarkveien 28M-U.
Bygningsmassen ligger på Østmarkneset på Lade, i Trondheim kommune. Byggene som skal rives har ikke vært i drift/bruk på mange år. Det meste av løst inventar, diverseløsøre og møbler har blitt fjernet fra bygningsmassen. Fastmontert kjøkkeninnredninger, servanter, skap, benker, hyller mm. står igjen.
Administrasjonsbygget har ikke tegn til å ha blitt renovert siden byggeår med unntak av ventilasjonsanlegg som sannsynligvis er installert samtidig ifm. påbygg på mellomfløyen på 1980-tallet. Bygget har stått tomt i flere år og bærer preg av det. Sannsynligvis har ikke bygget vært i bruk siden 2003/2004. Sommerfjøset og potetkjelleren er enkle,  uisolerte trebygg med sokkel av betong. Disse har heller ikke blitt renovert siden byggeår, og er benyttet som lager.
Arbeidene omfatter etablering av rigg, utkobling av nødvendig infrastruktur, miljøsanering, stripping av bygg, riving av råbygg samt igjenfylling og opparbeidelse av rivegropa. Entreprenøren er også ansvarlig for all transport og sluttdisponering av riveavfallet. Riveentreprenøren har ansvaret for utkobling/stenging av all nødvendig infrastruktur som er tilknyttet byggene. Dette gjelder vann, avløp, fjernvarme, tele og data, strøm osv.
Trondheim kommune har stort fokus på ombruk ifm. riving. I dette riveprosjektet er det aktuelt å ombruke ulike bygningsdeler og materialer i andre byggeprosjekter. Dette betyr at entreprenøren må planlegge forsiktig demontering, mellomlagring og bortkjøring av materialene og bygningskonstruksjonene som skal ombrukes. 


Referansenummer:  2020/44130