Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Stålarbeider, Vaktmester i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Anleggsarbeider i Haugerudparken - sykkelbane og aktivitetsflate

Oslo kommune v/Bydel Alna inviterer til åpen tilbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av anleggsarbeider i Haugerudparken.
Bydel Alna er en av 15 bydeler i Oslo, og har gjennom Groruddalssatsingen fått mulighet til å bidra til varig styrking av tjenestetilbud og nærmiljøkvaliteter i de områdene der levekårsutfordringene er størst. i perioden 2017 – 2023 blir det gjennomført områdeløft bl a i delbydel Trosterud og Haugerud. Opprusting av Haugerudparken inngår i områdeløftet.
Haugerudparken (gnr/bnr 14172) er et grøntområde sentralt på Haugerud i Bydel Alna, Oslo. Området er på 12, 5 daa og er rustet opp i 2017 og 2018 med omfattende vegetasjonsrydding, fjerning av forurenset jord og søppel, opparbeiding av gangvei og stier, lys m. m. Og tilrettelagt for opphold, grilling og aktivitet.
Vi vil nå legge til rette for mer aktivitet og opphold i parken. Tiltakene omfatter sykkelbane, «dansegulv» på betongplatting etter tidligere lagerbygg, sittekant og tribune, sittemøbler, infrastrukturkasse med el-uttak og belysning.
Oppdragsgiver ønsker å bidra til å styrke lokal deltakelse i arbeidslivet. Tilbydere bes vurdere om det kan opprettes faste eller midlertidige jobbfunksjoner som del av oppdraget der rekruttering skjer i samarbeid med det lokale nav-kontor. nav Alna vil kunne bistå med veiledning og tilrettelegging.
Arbeidene ønskes utført så tidlig som mulig i 2021.
Anbud id:
686803
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 9. Desember 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud