Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vaktmester i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

991 Siste år
385 Siste 3 mnd
96 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anleggsgartner/Landskapsgartner

Registrert Dato: Fredag 02. Mars 2012

Norsk Tipping ønsker tilbud på anleggsgartner-tjenester/landskapsgartnertjenester for sin eiendom i Hamar, beliggende mellom Jønsrudveien og Måsåbekkveien.
Vi ønsker å inngå kontrakt med en leverandør. Norsk Tipping legger vekt på å ha et velstelt og presentabelt uteområde. Selskapets tekniske driftspersonell tar seg av daglig utendørs rydding og vedlikehold, inklusive plenklipping. Vi ber derfor om tilbud på øvrig stell av grøntområdene.
I konkurransegrunnlaget er det gitt en nærmere redegjørelse for detaljer i oppdraget.
Plenklipping/oppsamling av gress skal ikke inkluderes i tilbudet. Dette gjøres av Norsk Tippings eget tekniske driftspersonell.
Leverandør skal utarbeide et forslag til årsplan for gjennomføring av de ulike punktene nevnt i konkurransegrunnlaget. Planen skal også inneholde stipulert tidsbruk.
I tillegg til det løpende arbeidet kan Norsk Tipping ved behov bestille annet relevant gartnerarbeid hos leverandøren. Dette avtales skriftlig i det enkelte tilfellet. Pris vil være iht. de timeprisene som er oppgitt i prismatrise, jfr. vedlegg. Øvrige vilkår skal være iht. den rammeavtalen som inngås.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere