Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vaktmester i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Anleggsgartner/Landskapsgartner

Norsk Tipping ønsker tilbud på anleggsgartner-tjenester/landskapsgartnertjenester for sin eiendom i Hamar, beliggende mellom jønsrudveien og måsåbekkveien.
Vi ønsker å inngå kontrakt med en leverandør. Norsk Tipping legger vekt på å ha et velstelt og presentabelt uteområde. Selskapets tekniske driftspersonell tar seg av daglig utendørs rydding og vedlikehold, inklusive plenklipping. Vi ber derfor om tilbud på øvrig stell av grøntområdene.
i konkurransegrunnlaget er det gitt en nærmere redegjørelse for detaljer i oppdraget.
Plenklipping/oppsamling av gress skal ikke inkluderes i tilbudet. Dette gjøres av Norsk Tippings eget tekniske driftspersonell.
Leverandør skal utarbeide et forslag til årsplan for gjennomføring av de ulike punktene nevnt i konkurransegrunnlaget. Planen skal også inneholde stipulert tidsbruk.
i tillegg til det løpende arbeidet kan Norsk Tipping ved behov bestille annet relevant gartnerarbeid hos leverandøren. Dette avtales skriftlig i det enkelte tilfellet. Pris vil være iht. De timeprisene som er oppgitt i prismatrise, jfr. Vedlegg. Øvrige vilkår skal være iht. Den rammeavtalen som inngås.
Anbud id:
184564
  • Sted:
    Hamar
  • Registrert:
    Fredag 2. Mars 2012