Anleggsgartner i Nord-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

143 Siste år
52 Siste 3 mnd
16 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anleggsgartnerarbeider på privat tomt.

Registrert Dato: Onsdag 28. Oktober 2009

For alle postene gjelder komplett utførelse (levering, "montering" opprydning osv.). Alle priser skal oppgis inklusive moms. Hvis anbyder mener det er åpenbare mangler eller at det er ting i beskrivelse som kan/bør gjøres annerledes så anbyder fritt til å komme med beskrivelse av dette og en alternativ pris. Vårt mål for dette "prosjektet" er å få en hage som er godt håndverksmessig utført, som ligner det vi hadde sett for oss til en lavest mulig pris. Vi ønsker en enhetspris per post og en totalpris.

Anbudsbefaring kan avtales om ønskelig. En enkel tegning av "prosjektet" kan også oversendes på e-post.

Ved valg av entreprenør vil første prioritet vil være pris.

Anbydere skal komme med en oppstartsdato og en ferdigstillelsesdato ved levering av anbud. Vi ønsker dette gjort så fort som mulig, men siste frist for ferdigstillelse er 1. juni 2010.

Før oppstart vil det bli laget en enkel kontrakt etter en mengdekontroll av entreprenør vi blir enige om alle detaljer og en endelig fast pris blir avtalt.

Post 1:
Arealet skal dekke parkeringsplassen på tomten. 131 m2 med belegningsstein av typen "Herregård, gråmix" eller tilsvarende, steinen skal være tromlet. Det skal medtas graving for underlaget som består av 30 cm grus/kult + 30 mm settelag sand. Kantstein rundt dette arealet skal være medregnet kvadratmeterprisen.

Post 2:
Arealet skal dekke gangarealet på tomten. 51 m2 med belegningsstein av typen "Herregård, gråmix" eller tilsvarende, steinen skal være tromlet. Det skal medtas graving for underlaget som består av 15 cm grus/kult + 30 mm settelag sand. Kantstein med snapedge eller tilsvarende rundt dette arealet skal være medregnet kvadratmeterprisen.

Post 3:
Mur av typen "Herregård, gråmix" eller tilsvarende, steinen skal være tromlet. Dette utgjør 9 m2. 3,5 m2 av dette vil være i to buer med radius 7,1 og 5,8 m.

Post 4:
6 lyspunkt i muren. Her skal alt av ledninger, trafor, påkobling osv medtas.

Post 5: 2 stk blomsterbed á bxhxl = 50x40x200 cm laget av "Herregård, gråmix" mur eller tilsvarende, tromlet stein.

Post 6:
Støttemur av naturstein høyde 90 cm, lengde 17 m. Skal støtte opp skråningen opp mot naboen. Denne posten frykter vi blir dyr, slik at her kan anbyder gjerne komme med alternativ til naturstein, men vi ønsker helst ikke en mur av typen "mini grå", da vi føler dette vil ende opp i en lang, glatt, tung og kjedelig mur. Vi trenger en litt "rufsete" mur her.

Post 7: Planering av 44 m3 med plen. Eiendommen skrår i dag. Vi ønsker at et areal på ca 97 m2 planeres, graves ned 90 cm på det høyeste opp mot naboen. Disse massene skal flyttes på nedre side av huset og brukes til å fylle opp et tilsvarende areal her for å få flatet ut tomta.

Post 8:
Såing av plen på arealet nevnt i punkt 7, 194 m2. Det er forutsatt at arealet er planert ut tilstrekkelig for plen i punkt 7.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere