Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Steinlegger, Trefelling i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

9807 Siste år
7557 Siste 3 mnd
487 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anleggsgartnertjenester

Registrert Dato: Mandag 11. April 2011

Kollektivtransportproduksjon AS (KTP) ønsker med denne utlysningen å inngå rammeavtale med leverandører som kan levere anleggsgartnertjenester. Rammeavtalen vil hovedsakelig gjelde anleggsgartnertjenester for istandsetting av nabohager som blir berørt av KTPs øvrige entreprisearbeider i tilknytning til oppgradering/ombygging av T-banelinjene/trikkelinjene i Oslo/Akershus. Formålet med anskaffelser er å dekke KTPs behov for anleggsgartnertjenester knyttet til grøntarbeider som vil være aktuelt å utføre på naboeiendommer samt andre frittstående grøntarbeider. Med frittstående grøntarbeider menes grøntarbeider som skal leveres som egne leveranser og ikke er en del av andre kontrakter.
Med anleggsgartnertjenester menes tjenester som er nødvendige for å håndtere arbeider som utføres i forbindelse med nabohager, sideterreng og vedlikehold.
Rammeavtalen vil omfatte blant annet følgende grøntarbeider:
- Alle typer utendørsbelegg (busker, trær, plen, kantstein etc)
- Trapper, støpt og naturstein
- Nyanlegg av grøntanlegg, gress, ferdigplen, busker og trær
- Dreneringsarbeid og overvannsproblematikk
- Felling av trær
- Rydding av buskas og hogstavfall
- Graving av grøfter
- Lokal vannhåndtering
- Massehåndtering
- Riving av fast asfalt- og betongdekke
- Legging av kantstein
Rammeavtalen vil inngås med maksimalt 3 leverandører, forutsatt gyldige tilbud. På oppdrag over NOK 300 000,- vil KTP gjennomføre en minikonkurranse mellom rammeavtaleleverandørene. På oppdrag under NOK 300 000,- vil KTP gå direkte til vinner av denne konkurransen. Vilkår for minikonkurranse oppgis i konkurransegrunnlaget.
Rammeavtalen vil inngås for 2 år med opsjon på 1 + 1 år. Rammeavtalen vil også inneholde opsjon på utvidelse av kontraktens vare-/tjenestespekter etter behov.