Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Catering, Elektriker, Entreprenør, Event og opplevelse, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Utleie, Ventilasjon i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Anleggshotell og Kontormoduler – Evenes flystasjon

Kontrakten innebærer at leverandøren vil få ansvar for å etablere og drifte rigg/modulbygg for følgende funksjoner i utbyggingsprosjektet på Evenes;
a) For entreprenører og andre brukere (herunder ansatte i Forsvaret): Kontor, Kantine, lomp/spiserom og Overnatting. Forsvarsbygg vil ikke sørge for betaling til tjenesteleverandøren, verken i forbindelse med opprigging, drift eller nedrigging. All kostnadsdekning og fortjeneste må leverandøren skaffe seg gjennom betaling direkte fra brukerne av tjenestene. Etter at Forsvarsbygg har inngått kontrakt med Leverandøren, vil reservasjon av innkvartering, avrop av kontorplasser, lomp/spiserom og betaling for tjenestene være et forhold mellom leverandøren og den enkelte entreprenør/bruker.
b) Kontor for Forsvarsbygg selv og våre rådgivere: Det skal etableres et eget byggherrekontor som skal benyttes av byggherrens egne ansatte samt innleide rådgivere. Byggherrekontoret skal så lenge det leies av Forsvarsbygg forvaltes, driftes og vedlikeholdes av leverandøren. Under konkurransen kan det bli aktuelt at Forsvarsbygg bestiller byggherrekontoret som et avbetalingskjøp.
Varighet på kontrakten: Tjenestene skal startes opp 1. 9. 2018 og løper deretter i ni år, med mindre avtalen sies opp tidligere.
Anbud id:
491834
  • Sted:
    Evenes, Tjeldsund
  • Registrert:
    Lørdag 14. Oktober 2017