Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1307 Siste år
379 Siste 3 mnd
125 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ansk-0607-10 kjøleanlegg ny datasentral i realfagbygget - uib

Registrert Dato: Torsdag 14. Oktober 2010

Det skal bygges ny datahall med tilhørende UPS-rom, operatørrom og lager i Realfagbyggets underetasje. I den forbindelse skal det etableres et nytt kjøleanlegg for hallen. Totalt kjølebehov regnes å være ca 100 kW. Det er planlagt utvidelse av datakapasiteten i hallen innen få år, og kjølebehovet vil da dobles. For VVS-arbeidene skal det prises to alternativer:
Alternativ 1: 220 kW kjølemaskinkapasitet fra starten. Kjøleanlegget består av to vannkjølte maskiner plassert i teknisk rom i 5. etasje, som hver er knyttet til en tørrkjøler på taket. Hver kjølemaskin skal kunne dekke hele effektbehovet. I tillegg har man to frikjølingsenheter i form av et varmebatteri i ventilasjonsanlegget og en tørrkjøler plassert på tak.
Alternativ 2: 105 kW kjølekapasitet i starten, med opsjon på utvidelse til 220 kW. Kjøleanlegget skal bestå av to luftkjølte kjølemaskiner plassert på tak, som hver dekker 105 kW. Ved utvidelse av datahallen skal det settes inn to nye luftkjølte maskiner på 105 kW hver. Frikjøling som i alternativ 1.
I begge tilfeller skal det i utgangspunktet være fire rettblåsende dataromskjølere i datahallen, som ved utbygging skal suppleres med fire til. I UPS-rom skal det plasseres en nedadblåsende kjøler, som suppleres med en til ved utbygging. Det skal også gis opsjonspriser på videre utbygging.
Elektrotekniske og bygningsmessige arbeider i forbindelse med prosjektet gjennomføres på rammeavtaler, og er ikke del av entreprisen.
For ytterligere informasjon om oppdraget/anskaffelsen vises det til konkuransegrunnlag med funksjonsbeskrivelse og teknisk beskrivelse.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Ventilasjon

Datahall, Rammeavtaler, Utbygging

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Mandag 08. November 2010