Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

ANSK-0724-11 Utomhus murarbeider- Allègaten 41, Realfagbygget-UiB

Allègaten 41 er et betongelementbygg oppført i perioden 1974-77.
Bygningen har verneverdige kvaliteter og skal behandles som fredet i påvente av fredningsvedtak. De verneverdige kvalitetene e r dokumentert med fotografisk materiale. Rehabiliteringsarbeidene krever særlig omtanke for å unngå skader på utsatte bygningsdeler. Materialer som skal gjenbrukes skal derfor tas hand om på en sikker måte. Arbeider som medfører endringer av det visuelle uttrykk skal godkjennes av pl. før de igangsettes.
Trapper som demonteres detalj oppmåles av entreprenør for grunnlag for rekonstruksjon. Nivå for dokumentasjon/ registrering i de enkelte tilfeller vurderes i samråd med pl før riving igangsettes.
k-212. Rehabilitering av murer, 2 utførelsestrinn
Uteområdet består foruten av hellelagte arealer også av natursteinsmurer. Disse omgir eiendommen mot gate og park med ulike høyder. Videre består avgrensningene mot kanter samt rekkverk langs trapper i stor grad av natursteinsmurer. Murene er delvis lagt direkte mot terreng, i betydelig grad som forblending av armerte beongvegger og delvis som dobbel mur med oppfylt kjerne av ukomprimert betong (ca B15). Fugene er tilstrebet lagt usynlig slik at steinmatrialet er det dominerende visuelle uttrykket. i noen grad er det synlig understøttelse av betong. i fronter er betongmatrialet ikke bearbeidet, -topp av murene er fuget.
Over tid har fugematrialet delvis forvitret. Dette sammen med setningene i murene gjør at steiner løsner i variabelt omfang og delvis faller eller plukkes opp fra topp og fronter. For å hindre utplukking av steiner og sikre passerende mot nedfallende stein i front og topp er deler av murene midlertidig sikret med flettverk boltet fast i de større steinene. Se fagbeskrivelse mht detaljer for rehabiliteringsarbeidene.
Arbeidene k-212 Rehabilitering murer planlegges utført i henhold til etterfølgende:
2 Utførelsestrinn (utførelsestrinn 2 og 3) periodisert i årene 2012,2013- hvorav utførelsestrinn 3 (2013) gjøres gjeldende som en opsjon.
- Murer, vegg og topp.
- Rigg, stillaser.
- Parallell drift med annen entreprise utvendig.
For informasjon om anskaffelsens omfang og innhold vises det til spesifikasjonen/ beskrivelse, se konkurransegrunnlagets del 2.
Anbud id:
183662
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Torsdag 23. Februar 2012

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud