Alarm & sikkerhet, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maler, Murer, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4584 Siste år
1563 Siste 3 mnd
432 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

ANSK-0828-11 Jahnebakken 3, UiB- ombygging til kontorer

Registrert Dato: Fredag 24. Februar 2012

Det aktuelle bygget som inngår i denne utlysingen, Jahnebakken 3, ble bygget for undervisning/ forskningsformål og oppført i begynnelsen av 1950 tallet. Østfløyen inngår i bygningsmiljøet Geofysen, Allegaten 70. Arealer som her skal bygges om til kontorarbeidsplasser har tidligere vert brukt som laberatorier, arealer står i dag tomme.
Jahnebakken 3, tilfredsstiller ikke lenger dagens krav, verken i forhold til energibruk, universell utforming eller som ramme for godt lærings- og arbeidsmiljø.
Målet med anskaffelsen er å bringe arealer opp til en tidsmessig standard som er i samsvar med Universitetet i Bergen sine ambisjoner.
For ytterligere informasjon om anskaffelsens formål henvises det til prosjektbeskrivelsen i konkurransegrunnlagets del 2.
Se konkurransegrunnlag

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Gulv, Maler, Murer, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon

Ramme

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Tirsdag 10. April 2012