Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Transport i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

ANSK-0926-12 Frakt av brukte tannlegeuniter og utstyr fra Universitetet i Bergen til Etiopia

I forbindelse med at Gammelt Odontologibygg i Årstaveien 17 skal tømmes for utstyr er det vedtatt at et antall brukte tannlegeuniter/ tannlegestoler og diverse utstyr skal gis til University of Addis Abeba som bidrag til et prosjekt om å etablere ny Dental School ved dette universitetet. Prosjektet er et samarbeidsprosjekt mellom de to universitetene og sentrale helse myndigheter i Etiopia.
Universitetet i Bergen skal sende følgende utstyr til Universitetet i Addis Abeba:
Ca 60 stk. Uniter av typen KaVo 1058? Se vedlagte bilder
Diverse dentalutstyr og innredning. Det antas et behov for minimum 5 stk. 12 meters containere.
Universitetet i Bergen ønsker tilbud på 5 containere med befraktning fra Universitetet i Bergen- Årstadveien 17( Gamle odontologibygg) til Etiopia- Dental School Universtiy of Addis Abeba med opsjon på ytterligere 3 containere dersom utstyrsmengde og det ved pakking av containerne skulle vise seg at det er behov for dette. UiB ber om en pris inkl. Alle havne og terminalavgifter.
Universitetet i Addis Abeba og sentrale helsemyndigheter i Etiopia v/ Ministry of Health vil forstå innfortolling og dokumentasjon ved ankomst Etiopia.
Universitetet har behov for veiledning og rådgivning fra befrakter på hvordan pakke containere på mest hensiktsmessig måte. Vi ber om at dette prises med timepris for personell som kan være tilstede ved pakking i containere.
Ca 60 stk. Uniter av typen KaVo 1058? Se vedlagte bilder + diverse dentalutstyr og innredning skal fraktes fra Universitetet i Bergen til Addis Abeba i Etiopia.
Det antas et behov for minimum 5 stk. 12 meters containere. Opsjon for ytterligere 3 containere ved behov.
Anbud id:
214444
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Onsdag 5. September 2012

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud