Arkitekt, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

716 Siste år
225 Siste 3 mnd
57 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

ANSK-0932-12 Rammeavtale ARK, rådgiving arkitekttjenester

Registrert Dato: Fredag 14. September 2012

Formålet med anskaffelsen er å tilknytte kompetanse på rådgivning og prosjektering innen fagområdet arkitekt slik at Eiendomsavdelingen på en effektiv og rasjonell måte kan forestå forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av bygningsmassen slik at denne til enhver tid er tilrettelagt for Universitetet i Bergen sin primærvirksomhet; forskning og undervisning.
Universitetet i Bergen er stadig i endring, og det oppstår ofte behov for tilpasning og ombygging av bygg og lokaler for å legge de fysiske forhold best mulig til rette for de ulike enhetene. Endringene vil ofte ha karakter av å være hastesaker.
Leverandøren skal påta seg rådgivning og prosjektering innen fagområdet arkitekt ved oppdrag i forbindelse med ombygginger, ominnredninger, rehabilitering, oppgraderinger og vedlikehold.
De eiendommene avtalen skal gjelde for benyttes hovedsakelig til kontor-, laboratorie-, undervisnings-, biblioteks- og museumsformål. Flere av byggene er verneverdige, hvorav
ca. 30 bygg skal håndteres som fredet.
Det antas at anskaffelsen har en årlig verdi på ca. 4.000.000,- kroner. Beløpet baser seg på de siste års erfaringer og er veiledende og oppgitt inkl. mva. Dette beløpet skal ikke medføre noen forpliktelser for oppdragsgiver eller rettigheter for tilbyder. Det tas forbehold om endringer i volum som følge av endrede økonomiske rammevilkår.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere