Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

ANSK-2903-17 Prosjektleder læringsanalyseprosjekt - Med delkontrakter

Forskingsprosjektet «Aktivitetsdata for Vurdering og Tilpasning» ved slate. Har som mål å utvikle eit rammeverk som strukturerer data som vert generert av elevar sitt arbeid i og med digital læremiddel og testar, handterer dataflyten mellom aktørar, og tilgjengeleggjer ressursar som kan løfte eleven vidare. Rammeverket skal slik bidra til at leverandørar kan utvikle adaptive læremiddel av høg kvalitet. emano as skal bistå i arbeidet med å utvikle rammeverket gjennom prosjektleiing samt med følgjande konkrete utviklingsoppgåver:
- Utvikle/etablere ein modell for føremålstenleg organisering av mål reltaert til skulane sitt lokale læreplanarbeid og innhaldsleverandørane sine detaljerte målstrukturar og deira relasjon til kompetansemåla i den nasjonale læreplanen.
- Utvikle/etablere ein modell for kvalitetssikring av innhaldsleverandørane sin koding av rådata (elevane sin aktivitet i applikasjonen og vurdering av kompetanse) basert på nasjonalt standardiseringsarbeid på feltet. Modellen skal også omfatte kvalitetssikring av tilsvarande dekoding av rådata.
Anbud id:
492823
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Fredag 20. Oktober 2017
Er du interessert i dette oppdraget?