Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anskaffelse 117/2016 mindre grøfteanlegg, kumombygginger, lettlagsarbeid og istandsetting/etterarbeid av plen/grøntareal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Anskaffelse 117/2016 mindre grøfteanlegg, kumombygginger, lettlagsarbeid og istandsetting/etterarbeid av plen/grøntareal

Det skal inngås en rammeavtale med èn leverandør.
vav har gjennom året mange mindre oppdrag i kategorien mindre grøfteanlegg, kumombygginger, lettlagsarbeid og istandsetting/etterarbeid av plen/grøntareal. Rammeavtalen er ment som en avlastning for vav sin egen beredskapsavdeling (atb). For å unngå unødig konkurranseutsetting av hvert enkelt av ovennevnte type oppdrag, er det hensiktsmessig å ha en rammeavtale med en leverandør som vav kan benytte. Rammeavtalen er ment for oppdrag som vanskelig lar seg beskrive og/eller som haster.
Oppdragenes varighet vil kunne variere fra korte lettlagsoppdrag med varighet på et par dager, til litt større oppdrag som strekker seg over flere måneder. Hovedtyngden av oppdrag er forventet å ligge på ca. 1-3 måneder i varighet. (ca. 2-4 mill. Kr).
vav forplikter seg i rammeavtalens varighet til å kjøpe deler av vav sitt fremtidige behov knyttet til mindre grøfteanlegg, kumombygginger, lettlagsarbeid og istandsetting/etterarbeid av plen/grøntareal, fra rammeavtaleleverandøren. Og leverandøren forplikter seg til å utføre dette arbeidet. Historiske tall kan gi leverandøren en indikasjon på rammeavtalens samlede omfang over avtaleperioden. Avtalens verdi er estimert til ca. Kr 60 mill på 4 år basert på historiske tall.
vav forbeholder seg retten til
• å anskaffe deler av vav sitt fremtidige behov utenfor rammeavtalen.
• å arrangere egne konkurranser knyttet til mindre grøfteanlegg, kumombygginger, lettlagsarbeid og istandsetting/etterarbeid av plen/grøntareal i rammeavtalens varighet.
• å inngå andre rammeavtaler som delvis overlapper denne rammeavtalen.
• å i rammeavtalens varighet selv utføre arbeid tilsvarende det som inngår i denne rammeavtale i de tilfeller vav måtte finne dette hensiktsmessig.
Anbud id:
490511
  • Sted:
  • Registrert:
    Fredag 6. Oktober 2017

Lignende oppdrag i

6 anbud