Entreprenør, Maler, Snekker, Taktekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3108 Siste år
833 Siste 3 mnd
296 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse 15/2011 - utvendig rehabilitering av fem bygninger på tveten gård

Registrert Dato: Onsdag 16. Mars 2011

Oslo kommune v/Kulturetaten, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til konkurranse i forbindelse med utvendig rehabilitering av fem (5) bygninger på Tveten gård, gnr. 140, bnr 1.
Kulturetaten i Oslo kommune forvalter flere kultureiendommer. Mange av disse er fredede eiendommer eller definert som bevaringsverdige eiendommer som står på Byantikvarens ?gule liste?.
Tveten gård med sine 42 dekar tomt og en bygningsmasse på ca 7 000 m2 er regulert til spesialområde bevaring, jf. gamle plan og bygningsloven, med bruksformål allmennyttig formål/offentlig bygning. Dagens regulering åpner ikke for nybygging eller rivning. Tunet og arealet mellom bygningen skal bevares i både form og utstrekning.
Oslo kommune Kulturetaten ber med dette om pristilbud på utvendig rehabilitering av fire av husene på gården. Dette gjelder hovedhuset, drengestua, stabburet og Veslestua. I tillegg skal ishuset totalrehabiliteres. Arbeidet skal utføres som en entreprise etter NS8405.
Husene er oppført i ulike tidsepoker og med forskjellig materialvalg. Det er en forutsetning at leverandøren kan dekke alle typer arbeid som inngår i denne anskaffelsen.
Rehabiliteringen er betinget av at arbeidene som utføres skjer i henhold til antikvariske kriterier og utføres av fagkyndige medarbeidere med erfaring fra arbeid med tilsvarende bygninger. Alt arbeid skal utføres i samråd med oppdragsgiver og Byantikvaren.
Konkurransedokumentene kan lastes ned på Oslo kommunes anskaffelsesportal:
*** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere