Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1093 Siste år
367 Siste 3 mnd
81 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Anskaffelse 163/2012 Parallelle rammeavtaler for prosjektledelse

Registrert Dato: Mandag 25. Februar 2013

Eksisterende og fremtidige investeringsprosjekter som gjennomføres av VAV vil kreve personellressurser utover de ressurser VAV besitter i dag og som VAV kan forvente å rekruttere i nærmeste fremtid. Etaten ønsker derfor å inngå rammeavtale med 3-5 leverandører innen prosjektledelse.
Rammeavtalen vil omfatte innleie av personell til prosjektledelse, samt innleie av personell til rollen som assisterende prosjektleder.
Arbeidssted vil være i VAV`s lokaler i Herslebs gate 5 og/eller ute på det enkelte anlegg i Oslo.
Rammeavtalen vil ha en varighet på 2 år med opsjon på forlengelse 2 år på de opprinnelige avtalevilkår.
Prosjektledere som eventuelt er engasjert siste avtaleår, er forutsatt å fullføre sitt prosjektlederoppdrag selv om dette går ut over rammeavtalens sluttdato.
Konkurransegrunnlag ? åpen anbudskonkurranse over EØS-terskelverdi 4
Kostnadene til prosjektledelse kan ved maksimal avtaleperiode estimeres til størrelsesordenen NOK 20 -60 millioner eks. mva.
Omfanget er et estimat som ikke binder oppdragsgiver.
Ved større og andre prosjektetableringer, krevende prosjekter med behov for andre fagdisipliner i prosjektledelse og ellers når Oppdragsgiver finner det hensiktsmessig, vil oppdragsgiver kunne lyse ut tilbudskonkurranse på tilsvarende ytelser som regulert i de rammeavtaler som opprettes ved denne tilbudskonkurransen. Rammeavtaleleverandørene vil da ha mulighet til å konkurrere om disse oppdragene på lik linje med andre tilbydere.
Den avdelingen som har tatt avrop på rammeavtalen skal ha tilsendt ordrebekreftelse snarest mulig og senest tre dager etter at leverandøren har mottatt avrop på rammeavtale.
Avropsnummer skal angis i Ordrebekreftelsen.
VAV har flere virksomhetsområder som arbeider med prosjektgjennomføring. De viktigste er avdeling for plan og prosjekt (APP), drift- og vedlikeholdsavdelingen (ADV) og avdeling for teknisk beredskap (ATB). I tillegg har administrasjonsavdelingen ansvar for etatens IKT-prosjekter og eiendomsdrift knyttet til våre kontorlokaler.
Alle avdelinger kan ha behov for prosjektledertjenester og har anledning til å benytte denne rammeavtale. Største bruker av denne rammeavtalen vil være APP i forbindelse med nyanlegg og større prosjekter

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere